CRISPY CHICKEN TILBURG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Crispy Chicken Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 10:04 Nice and faster
5 dec 2022 om 4:03 Hotwings waren helaas niet te eten en sommigen ook niet meer warm. Laatste keer dus
26 nov 2022 om 13:14 The driver was extremely rude and he took over 90 minutes to deliver a small order. On top of that, the food wasn't worth the wait. It was awful. Awful service and awful food.
18 nov 2022 om 2:12 Kip waren echt vettig
15 nov 2022 om 20:21 De hotwings waren koud en absoluut niet pittig erg jammer friet was wel warm wel beetje slap
6 nov 2022 om 22:08 I didn’t receive it. It was cancelled and I want my refund
4 nov 2022 om 8:58 Eten was goed warm en lekker
3 nov 2022 om 17:41 Heerlijk gegeten en warm bezorgd.
25 sep 2022 om 19:53 Ben heel ziek geworden ervan op het moment smaakte het opzicht wel normaal maar ben heel ziek geworden door het eten. Heb voedsel vergiftiging
25 sep 2022 om 7:47 Crispy????? Hotwings horen pittig te zijn maar dat was ver te zoeken. Smakeloze slappe hap en de friet was het zelfde. Dit was de eerste en de laatste keer
4 sep 2022 om 2:36 Lekkere hotwings, gulle openingstijden en vriendelijke service.
17 aug 2022 om 1:12 Het eten is matig. Niet zo smaakvol en lekker, maar ook niet zo verkeerd. Is wel te doen als je niks anders hebt. De frietjes zijn wel fijn dun